Haber

Evcil Hayvan Sigortasında Şampiyon Kediler

Sigortam.net, Evcil Hayvan Sigortası ürünleri ile hayvanseverleri veteriner masraflarından kurtarıyor. Acil sağlık sorunlarından kayıp ihbarlarına kadar geniş bir yelpazeyi kapsayan Evcil Hayvan Sigortası seçenekleri, fiyat ve içerik karşılaştırmaları ile Sigortam.net üzerinden incelenmekte ve patili dostlarımız için hızlı bir şekilde teklifler alınmaktadır. Sigortam.net verilerine göre son 1 yılda Evcil Hayvan Sigortası yaptıran patili dostlarımız arasında en çok kedilerin %59 ile sigortalı olması ve ilk sırayı alması dikkat çekiyor.

Türkiye’nin lider dijital sigorta platformu Sigortam.net, Evcil Hayvan Sigortası seçenekleri ile konutta ve seyahatte oluşabilecek acil durumlar, ameliyatlar, ilaç giderleri gibi birçok konuyu teminat altına alıyor.

6 aylıktan büyük ve 10 yaşından küçük kedi ve köpeklerin sağlık giderlerini uygun primlerle teminat altına alan poliçeler, muayene, tahlil/muayene ve makul hastalıklara yönelik tedaviler ile acil tedavileri de kapsamaktadır. Ayrıca birçok poliçe ücretsiz ve indirimli ek hizmetler de sunmaktadır; Bunlara yıllık ücretsiz muayene, göz ve kulak temizliği, tırnak kesme, indirimli mikroçip ve köpek eğitim hizmetleri dahildir.

Sigortam.net üzerinden son 1 yılda yapılan Evcil Hayvan Sigortası oranlarına bakıldığında en çok kedilerin sigortalı olduğu görülmektedir. Sigortam.net bilgilerine göre Pet Sigortası olan patili dostlarımızın %59’unun kedi olduğu dikkat çekiyor.

Bora Uludüz: Tatil döneminde risklere karşı Evcil Hayvan Sigortası’nın ihmal edilmemesi gerektiğini hatırlatırız.

Sigortam.net CEO’su Bora Uludüz, artan veteriner masrafları ve sağlık masraflarının evcil hayvan sahiplerini en çok zorlayan bahislerden biri olduğunu belirtti. “Müşterilerimize sunduğumuz iş ve hizmet çeşitliliğini artırmak ve ihtiyaç duyulan her noktada analizler üretmek en büyük hedeflerimizden biri. Geçen yıl platformumuza dahil ettiğimiz Evcil Hayvan Sigortası ürünleri çok pahalı bir sigorta çözümü sunuyor. Artan veteriner masrafları karşısında hayvan sahiplerinin bütçesini koruduğu ve en önemlisi patili dostlarımızın sağlığının ekonomik nedenlerle tehlikeye girmesinin önüne geçtiği için bu çalışma bizim için ayrı bir değer taşıyor. Özellikle yaz dönemlerinde artan seyahat ve riskler karşısında minik dostlarımızın sağlığını güvence altına alan Evcil Hayvan Sigortası’nın ihmal edilmemesi gerektiğini hatırlatıyor ve böyle bir ürünle müşterilerimize hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz.” söz konusu.

  Evcil Hayvan Sigortası Ana Teminatları:

Evcil hayvan sigortasının ana kapsamı genel olarak; Acil tedavi, 3. şahıs mali sorumluluk ve kayıp ihbar teminatlarından oluşmaktadır. Ana teminatlar kapsamında tedavi masrafları limitler dahilinde %100 karşılanmaktadır. Örneğin; Acil tedavi limiti 10.000 TL ise bu limite kadar olan tüm masraflar sigorta tarafından karşılanabilir.

  • Acil tedavi: Acil sağlık konularında evcil hayvanların tedavi masraflarını karşılar. Genel hatlarıyla olağanüstü halin kapsamı şu şekildedir; trafik kazası, zehirlenme, yabancı cisim yutma, boğulma, kargaşa, bir cismin kesilmesi ve batması, göz yaralanması, sıcak çarpması, yanma/yanık, böcek sokması.
  • 3. Şahıs Mali Mesuliyet: Kedi ve köpeklerden kaynaklanabilecek üçüncü şahısların yaşayabileceği vücut ve maddi kayıpları kapsar.
  • Eksik Bildirim ve Ödül:Evcil hayvanın kaybolması durumunda, kayıp ilanı ve ödül için yapılan harcamaları mutlak limitlerle karşılar.
  • Ek garantiler poliçeye ek prim ile eklenebilen hizmetlerdir. Hastalık, ayakta muayene, teşhis ve tedavi masraflarının limitler dahilinde karşılanması.

Evcil Hayvan Sigortasında ek prim ödenerek avantajlı ek teminatlarla poliçe teminatı genişletilebilir. Sıklıkla ihtiyaç duyulan ayakta veteriner muayenesi ile hastalığın teşhis ve tedavi masrafları da limitler dahilinde karşılanabilmektedir.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu