Ekonomi

Evercore 2, nakliye stokunu Taktiksel Düşük Performans listesinden çıkarıyor

Salı günü Evercore ISI, JB Hunt Transport Services (NASDAQ:JBHT) ve Hub Group, Inc. (NASDAQ:HUBG), şirketleri Taktik Düşük Performans Listesinden çıkararak hisse senedi derecelendirmelerini ayarladı. Karar, şirketlerin dördüncü çeyrek kazançlarının ve taşımacılık sektörünün genel görünümünün değerlendirilmesinin ardından alındı.

Başlangıçta, her iki şirket de dördüncü çeyrekteki potansiyel kayıplara ilişkin endişeler ve 2024 iddialarına yönelik aşağı yönlü revizyonlar nedeniyle Taktik Düşük Performans Listesine eklendi. Evercore ISI’nın 4 Ocak’ta yayınlanan daha geniş Taşımacılık önizlemesi, Aralık ayı navlun eğilimlerinin yumuşak olduğuna ve segment için beklenen düşük performansa işaret etti. Ancak son zamanlardaki fayda raporları bakış açısının değişmesine neden oldu.

JB Hunt, dördüncü çeyrek beklentilerini aştı ve güçlü bir hacim artışı gösterdi; bu, gelecekteki potansiyel fiyatlandırma gücünün olumlu bir göstergesi olarak değerlendiriliyor. Yılın başından bu yana, JB Hunt’ın hisseleri taşımacılık sektörünün üzerinde performans göstererek Evercore ISI’nın başlangıçtaki taktiksel görüşünün yanlış olduğunu kabul etmesine yol açtı.

Hub Group ayrıca dördüncü çeyrek için konsensüs beklentilerini de aştı. Evercore ISI, 2024 için beklenenden daha düşük bir görünüme işaret eden beklentilere rağmen hisse senedine ilişkin olumlu duruşunu sürdürüyor. Şirket, intermodal taşımacılığın hacim artışı fırsatları sunacağını öngörüyor ve fiyatların 2024’ün ikinci yarısında olası bir artışla istikrar kazanmasını bekliyor. .

Evercore ISI analistleri, “İntermodal taşımacılığın hacim kazanma fırsatları sunduğuna ve fiyatların kısa sürede dibe vuracağına inanmaya devam ediyoruz. Bu nedenle her iki hisse senedi için de Outperform notumuzu koruyoruz” dedi.

Bu makale yapay zeka yardımıyla oluşturulmuş, bir editör tarafından çevrilmiş ve incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şartlar ve Koşullarımıza bakın.

pazar-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu