Haber

Binali Yıldırım’ın Laurel ve Hardy ile İmamoğlu ve Yavaş karşılaştırması

Binali Yıldırım’ın Laurel ve Hardy ile İmamoğlu ve Yavaş karşılaştırması

Binali Yıldırım: “Teröristlerle, FETÖ’cülerle ve arkasındakilerle uğraşmak bize yaramadı. Bu sefer de kılıç kalkan timini kuşatın, savaşa gidelim” demeye başladılar.

“Kılıçdaroğlu aday oldu, Kandil’de halk bülbül gibi ötmeye başladı”

“İnsana verdikleri değerin oy kadar olduğunu gördük”

KOCAELİ – Kocaeli’deki Mahalle Başkanları Toplantısı’na katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Binali Yıldırım, “Halk oy verecek. Hardy diyorum. Gençler bilmez, bizim yaşımızdakiler iyi bilir. Ayağa kalkıp diyor ki; Daha bitmeden ‘Yüzde 58 kazandık’.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Binali Yıldırım, Kocaeli’de düzenlenen Mahalle Muhtarları Toplantısına katıldı. Binali Yıldırım, 28 Mayıs’ta yapılacak seçimde mahalle muhtarlarına önemli görev düştüğünü belirterek, “Mahalle muhtarlarımıza görev vereceğiz. Kocaeli’nin mahallelerinde her mahallenin en az 15 oya ihtiyacı var. Sandık sayısı 4317.Her sandıkta bir oy daha 4.317.Üç kere üç 12 bin 17 oy ediyor.Kısaca sizlerden en az 20 bin oyun istiyoruz.Oy veren 127 bin vatandaşımızın sadece yüzde 20’si demek. sandığa gitmeyin.20 bin oyu sandığa götürmeyi başarırsak havadan, paradan, denizden Kocaeli’de bir numara olacağız. Şimdi mahalle ileri gelenlerine büyük görev düşüyor. Ancak bu hesaba muhasebecilerin hesabı gibi değil o muhasebecileri bilirsiniz çökerdi bütçe görüşmelerinde kendisine de çok güzel şeyler söyledik mecliste anlattık bir tırın tır şoförünün ne kadar yapması gerektiğini söyledi. İstanbul’dan Ankara’ya gitmek, maliyeti nasıl olur da isteğini karşılamadı, durdu. Bey dedim. Kılıçdaroğlu, Ankara’dan İstanbul’a yürüyerek geldiniz. Siz bu işten anlamıyorsunuz” dedi.

“Kılıçdaroğlu aday oldu, Kandil’de halk bülbül gibi ötmeye başladı”

Millet İttifakı’nın teröristlerle yaptığı iş birliğinin yürümediğini ve artık telaffuzu değiştirdiklerini ifade eden Yıldırım, “Görüyorsunuz 14 Mayıs’tan önce Kılıçdaroğlu aday oldu, o andan itibaren Kandil’dekiler bülbül gibi ötmeye başladı. FETÖcüler. övmeye başladılar dergileriyle siyasetçileriyle başladılar oy kullanma hakkın var mı kardeşim halk oy verecek sana ne oluyor 14 mayıs seçimden iki saat sonra iki tane var Belediye başkanları, şimdi onlara Laurel ve Hardy diyorum, gençler bilmez, bizim yaşımızdakiler iyi bilir, kalkıp ‘Yüzde 58 bitmeden kazandık’ diyor. “Teröristlerle, FETÖ’cülerle ve bunların arkasındakilerle uğraşmak bize yaramadı. Bu kez kılıç kalkan timi kuşat, savaşa gidelim’ diyerek mehter marşları çalmaya başladılar. Böyle bir şey olmaz. İnsanlar yemez’ dedi.

“İnsana verdikleri değerin oy kadar olduğunu gördük”

Millet İttifakı’nın deprem bölgesindeki tavrını eleştiren Binali Yıldırım, “Hizmette, eser üretmekte siyaset olmaz. Hiç olmaz. ‘Efendim burası bize az oy veriyor, bırakalım’ demek bizim anlayışımızda değil. Burada hizmet yok’. Maalesef insana verdikleri değerin oy kadar olduğunu gördük. Bunu bu millet de gördü. Dün deprem bölgesindeydik, Adıyaman’daydık, Kahramanmaraş’taydık. Allah’ım. . Caddeler, meydanlar dolup taştı. Program yok, miting hazırlığı yok. İnsanlar gerçekten pişman oldular. Onlara yönelik bu davranış onları çok incitti. Bir ders daha vermek istiyorlar, 28 Mayıs’ı dört gözle bekliyorlar. Yüzyılın bu felaketinde karşı ülke biz olsak bir şey yapamazlardı. Çok hızlı söylüyorum. İnşallah 28 Mayıs’ta son noktayı koyacağız. Şimdi de seçime son noktayı koyacağız.” Gündemden kaldıracağız” dedi.

Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıda Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, AK Parti Kocaeli milletvekilleri, AK Parti ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları, gençlik ve kadın kolları temsilcileri ile vatandaşlar hazır bulundu.

haber-talas.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu