Teknoloji

Kararlarınızla Yönlendirebileceğiniz Silent Hill Serisinin İlk Fragmanı Geldi

Oyun dünyasında korku denilince akla gelen ilk serilerden biri olan Silent Hill, sayısız yan çalışmasının ardından interaktif bir seri ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Merakla beklenen Silent Hill Ascention’dan ilk fragman geldi.

Silent Hill efsanesiyle tanıştığımızda takvimler 1999 yılını gösteriyordu.

Silent Hill, o zamana kadar neredeyse hiç karşılaşmadığımız gergin atmosferi, meselinde çevre unsurlarını içine alması ve unutulmaz hikayesiyle bir neslin korku-aşk ilgisini bir neslin yaşadığı ilk yapımlardan biri oldu.

Dizi daha sonra devam filmlerinin yanı sıra bir de beyaz perde macerasına atıldı.

2006 yılında vizyona giren ve ülkemizde ‘Sessiz Tepe’ adıyla seyirciyle buluşan yapımın eleştirmenlerden ortalamanın üzerinde yorumlar aldığını söyleyebiliriz.

Dizi şimdi de Silent Hill Ascension adlı interaktif bir dizi ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. İzleyiciler yapacakları seçimlerle karakterlerin kaderini kendileri belirleyecek ve hikayede taraf olacak.

Peki Silent Hill Ascension ne zaman ve nerede yayınlanacak?

Sadece Silent Hill hayranlarına değil izleyicilere de farklı bir deneyim sunmayı vadeden Silent Hill Ascension için net bir çıkış tarihimiz yok. Ayrıca yapımın resmi sitesinde seyirciyle (veya duruma göre oyuncularla) buluşacağını da belirtmekte fayda var. Siteye buradan ulaşabilirsiniz.

haber-taslicay.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu