Yaşam

Tolga Abi’nin yalanladığı Hugo’daki Küfür Olayı gerçek çıktı

Bir döneme damgasını vuran Hugo ve Tolga Abi her çocuğun en az bir kez oynamak istediği bir yarış programıydı. İnteraktif olduğu için çocukların evlerinde dahil edilebildiği program, çok sevildiği için hala akıllarda kalsa da bunun bir diğer nedeni de programdaki küfürler oldu. Programa katılan bir çocuğun Hugo ve Tolga Abi’ye küfür ettiği olay sadece söylenti olsa da YouTuber Burak Güngör bu konuyu araştırdı.

Kaynak:https://www.youtube.com/watch?v=_zkOf…

90’lı yıllara damgasını vuran Hugo programının o dönemde hızla çocuklaştığını herkes bilir.

Hepimizin Tolga Abi olarak tanıdığı Tolga Gariboğlu tarafından Türk televizyonuna uyarlanan Hugo, Danimarka yapımı interaktif bir yarışmaydı.

1993-1996 yılları arasında Kanal 6’da yayınlanan Hugo o kadar beğenildi ki Türkiye’nin dört bir yanından çocuklar programa katılmak için telefonda sıra bekliyordu.

Hugo ve Tolga Abi’yi her zaman çok iyi hatırlasak da programın en popüler olduğu dönemde yer aldığı iddia edilen bir küfür olayıyla hafızalarımızda farklı bir yer edindi.

Programa katılan bir çocuğun oyunu kaybedip hem Hugo’ya hem de Tolga Abi’ye beddua etse de o dönemde büyük bir sansasyon oluştursa da bu konuda somut bir kanıtın olmaması ve Tolga Abi’nin bu durumu reddetmesi hepimizi şüphelendirdi.

Bunun üzerine esrarengiz olayları araştırmasıyla tanınan YouTuber Burak Güngör, Hugo’daki küfürlerin gerçek olup olmadığını öğrenmek için o dönemde Hugo’nun yayınlandığı Kanal 6’da çalışan bir kameramana ulaştı.

Hugo’nun kameraman ekibinde yer alan Osman, yıllar sonra Burak Güngör’ün YouTube kanalına giderek sözdeki küfürlerin gerçek olduğunu belirterek olayı şöyle anlattı:

“Tolga’nın bunu inkar etmesini anlamıyorum. O yayında ben de vardım.”

“Yayın başladı falan. 15-20 dakika mıydı yarım saat miydi bilmiyorum. Tabii o sırada çocuklar heyecanla biz bağlanalım, bağlanalım diye bekliyorlar.”

“Nasıl oynandığını pek bilmiyorum ama tuşlarla 5’e bastığımda sağa 3’e gidiyor, sola atlıyor.”

“Yani şimdi çok talep var. Kardeşimizin psikolojisini anlayalım. Düşünün ki çocuktan bahsediyorum. Aylardır programa katılmak için bekliyordunuz, sonunda programa katılma şansınız oldu.”

“Çocuğun isminden emin değilim, Alper olabilir, Alperen olabilir. Çocukla bir iki kez görüştük, tanıştık. Diyarbakır’dan önce falan her şey çok tatlı.”

‘İşte Diyarbakır’ı seviyoruz’ diyoruz. ‘Biz de seni seviyoruz Tolga abi!’ bunun gibi bir şey.’

‘Hazır mısın, başlayalım mı Alper’ dedik, başladı.

Tolga ‘Aaaaaaaaaa’ dedi. Ondan sonra 2-3 saniye sessizlik oldu.’

“Biz de diyoruz kim konuşacak? Çocuk mu konuşacak, Tolga mı?”

‘Bırak olsun. Çok geçmiş olsun Alper ama Hugo da çok üzgündü.’

“Hugo ‘a…a k….m’ dedi. Anlamadık falan. Yönetmen falan karıştırdı. Reklam hazırlamaya geçtiler. Ama Alper olabilir dedi. k….m’ dedi.”

“İki lanet gidip geldi. İnsanların beyinlerine, hafızalarına girdiler. Ortalık karıştı. Hızlıca genel müdür falan aradı galiba. O zamanlar Türkiye’de 3-4 tane ulusal kanal vardı sanırım. En büyük kanallardan biri. kanallar, Kanal 6. Program da çok izleniyor, büyüklerden çocuklara çok izleniyor.”

“Orada Tolga’nın yerinde olmak istemezdim. Yani şimdi yönetmen yayına alıp almamaya karar veremiyor. Tolga ekranda kaldı. Tam olarak hatırlamıyorum ama sanırım biraz gerginlik oldu.” Tolga için yapım ve yönetmen arasında.”

Hugo ve Tolga Abi hakkındaki en büyük şehir efsanesinin gerçeğini Burak Güngör sayesinde öğrendik!

Artık huzur içinde uyuyabiliriz.

Burak Güngör’ün fotoğrafını buradan izleyebilirsiniz:

pertekhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu